€ 0,- dostava!

Apple AirPods Pro (2. generacijo) z MTJV3ZM/A MagSafe ohišjem (USB-C)

AirPods Pro prinašajo do 2x boljšo aktivno odstranjevanje hrupa1, nacin prosojnosti in zdaj tudi prilagodljiv zvok.2 Ta nova funkcija samodejno prilagaja nadzor zvocne reprodukcije, da vedno dobite najboljše poslušalno doživetje v razlicnih okoljih in situacijah.

neobvezujoča priporočena cena: € 279,–

posebna cena: € 259,–

Prihranite: € 20,– (7,17%)

z 22% DDV | + Dostava 0,00 € 
APPLE

Dobavni rok: 2-4 delovnih dni

Odpr. skladišče:
20
Na voljo v 1-3 delovnih dneh po naročilu. Prenos iz odpremnega skladišča v trgovino je brezplačen.
20
6
5

Opis izdelka

Podrobnosti

AirPods Pro (2. generacija)

Prilagodljiva avdio. To sedaj slišimo.

AirPods Pro prihajajo z do 2-krat boljšim aktivnim odpravljanjem hrupa1, nacinom prozornosti in zdaj tudi s prilagodljivim zvokom.2 Ta nova funkcija samodejno prilagodi nadzor predvajanja zvoka, da vedno dobite najboljše slušno doživetje v razlicnih okoljih in situacijah.

Revolucionarna avdio zmogljivost
• Apple-ov cip H2 zagotavlja zmogljivost za AirPods Pro in še dodatno izboljša njihovo napredno avdio zmogljivost. Od pametnejšega odpravljanja hrupa prek odlicnega tridimenzionalnega zvoka do življenjske dobe baterije - funkcije AirPods Pro s tem dobijo veliko nadgradnjo.
• Nizek popacenje in posebej razviti gonilniki ter ojacevalniki zagotavljajo briljantne višine in globoke, bogate nizke tone v impresivni jasnosti. Tako zveni vse, kar slišite, bolj impresivno kot kdajkoli prej.
Ta zvok zveni novo
• Prilagodljiv zvok dinamicno meša nacin prozornosti in aktivno odpravljanje hrupa - za najboljše slušno doživetje v vsakem okolju.2
• Aktivno odpravljanje hrupa je do 2-krat boljše kot pri prejšnji generaciji AirPods Pro. Na ta nacin se zvoki mocno zmanjšajo, ko poslušate glasbo na poti v službo ali se morate osredotociti.1
• Nacin prozornosti prepušca zunanje zvoke - tako slišite, kaj se dogaja okoli vas.
• Zaznavanje pogovora zniža glasnost zvoka in glasove pred vami naredi glasnejše. Hkrati zmanjšuje ozadnje zvoke, da se lahko lažje pogovarjate z ljudmi v bližini, medtem ko nosite AirPods Pro.2
• Personalizirana jakost zvoka vedno bolje prilagaja vašo medijsko izkušnjo.2
• Personalizirani 3D zvok vas obdaja z zvokom, ki je optimiziran za vas. Sodeluje z dinamicnim sledenjem glave, da se lahko še bolj potopite v glasbo in filme.3
• Za optimalno prileganje so na voljo štirje pari silikonskih konico - tudi v dodatno majhni velikosti. Konice poskrbijo za varno prileganje in ustvarijo zvocno tesnjenje, ki izolira hrup.
Za maksimalen nadzor
• S funkcijo na dotik lahko jakost zvoka prilagodite s potegom po spodnjem delu Air Pods Pro. Pritisnite na spodnjem delu, da sprejmete klice, se utišate ali preklicete utišanje. In dvakrat pritisnite, da koncate klice, jih zadržite ali spremenite nacin poslušanja.
Ogromen skok v življenjski dobi baterije in zmogljivosti
Mocnejši MagSafe etui z Natancnim iskanjem4, vgrajenim zvocnikom in trakom za nošenje. Napolnite prek prikljucka USB-C, z Apple Watch polnilcem, MagSafe polnilcem ali Qi certificiranim polnilcem.
• Do 6 ur predvajanja z vklopljenim aktivnim odpravljanjem hrupa - 33 % dlje kot pri AirPods Pro (1. generacija).5
• AirPods Pro in MagSafe etui sta zašcitena pred prahom, potom in vodo po standardu IP54.6
Enostavno magicno
• Siri zdaj reagira tudi na "Siri" in ne samo na "Hey Siri".

Tehnični podatki

Tehnični podatki

Proizvajalčeva številka artikla MTJV3ZM/A
Proizvajalec APPLE
EAN koda 195949052637

prosim počakati...


{{var product.name}}
je bilo dano v voziček.
Kaj boste storili?
 Nadaljevati z nakupom  Voziček pokazati & stopiti k blagajni.