Celularni polnilnik za avto Cellularline 18W USB-C crn z vkljucenim kablom za Huawei, Xiaomi, itd. Tip

 • Izhod: do 18 W
 • Vhod: 12 - 24 V
 • USB tip C
 • Dolžina kabla 1 m
 • € 25,41
  z 22% DDV | + Dostava 9,99 € 
  CELLULARLINE

  Dobavni rok: 2-4 delovnih dni

  Odpr. skladišče:
  9
  Na voljo v 1-3 delovnih dneh po naročilu. Prenos iz odpremnega skladišča v trgovino je brezplačen.
  9
  3
  3

  Opis izdelka

  Podrobnosti

  Cellularline Komplet za polnjenje v avtu 18W USB-C crn

   

  Hiter polnilec za avto!

  Ta komplet vsebuje vse, kar potrebujete za polnjenje pametnega telefona in tablice s prikljuckom USB Type-C v avtu! Preprosto prikljucite polnilec za avto v vžigalnik (12-voltno vticnico) in nanj prikljucite priložen USB polnilni kabel. Sedaj lahko hitro in varno napolnite svoj pametni telefon ali tablico s pomocjo Qualcomm QuickCharge 3.0 s hitrostjo do 18W. Polnilec je bil posebej razvit za naprave Huawei, Xiaomi, itd. in omogoca optimalno polnjenje, primerljivo s originalno opremo.

  Pametno polnjenje v cipu USB polnilnika zazna prikljuceno napravo in prilagodi tok polnjenja natancno temu. To omogoca najhitrejše možno polnjenje in dolgo življenjsko dobo baterije. Uporaba inovativnih elektronskih komponent ter trdna izdelava visokokakovostnih materialov dodatno varuje pred preobremenitvijo, kratkim stikom in pregrevanjem.
  Locen 100 cm dolg polnilni in podatkovni kabel ima na enem koncu prikljucek USB Type-C in na drugem prikljucek USB Type-A za prikljucitev na polnilnik. Poleg postopka polnjenja kabel podpira prenose podatkov do 280 Mbit/s, kar omogoca hitro sinhroniziranje fotografij, videoposnetkov in glasbe med pametnim telefonom in racunalnikom.

  Polnilni adapter je bil posebej razvit za naprave Huawei, Xiaomi, itd. z optimalnim vnosom 18W, vendar je univerzalno združljiv s katerim koli pametnim telefonom, ki potrebuje moc 18W.

  Vsebina paketa: polnilec za avto 18W za Huawei, Xiaomi, itd., USB Type-C polnilni in podatkovni kabel, navodila za uporabo

  Tehnični podatki

  Tehnični podatki

  Proizvajalčeva številka artikla CBRHUKITQCTYCK
  Proizvajalec CELLULARLINE
  EAN koda 8018080303920

  prosim počakati...


  {{var product.name}}
  je bilo dano v voziček.
  Kaj boste storili?
   Nadaljevati z nakupom  Voziček pokazati & stopiti k blagajni.