Cellularline TETRA FORCE 15W USB-C s za avtomobilni polnilnik kabli Samsung

  1. Izhod: do 15 W
  2. Vhod: 12 - 24 V
  3. USB Type-C
  4. Dolžina kabla 1 m
€ 30,49
z 22% DDV | + Dostava 9,99 € 
CELLULARLINE

Dobavni rok: 2-4 delovnih dni

Odpr. skladišče:
9
Na voljo v 1-3 delovnih dneh po naročilu. Prenos iz odpremnega skladišča v trgovino je brezplačen.
9
Na voljo v 1-3 delovnih dneh po naročilu. Prenos iz odpremnega skladišča v trgovino je brezplačen.
Na voljo v 1-3 delovnih dneh po naročilu. Prenos iz odpremnega skladišča v trgovino je brezplačen.
Naročite ta izdelek v naslednjih
dnevi
in
ure
in
minut
in
sekundah

za odpremo in če plačate takoj, bo vaše naročilo že danes pripravljeno za odpremo.**

Opis izdelka

Podrobnosti

Cellularline TETRA FORCE 15W USB-C

 

Prilagodljivo hitro polnjenje v avtu je zdaj enostavno!
Ta komplet vsebuje vse, kar potrebujete za polnjenje pametnega telefona in tablice s prikljuckom USB Type-C v avtu! Preprosto prikljucite avtomobilski polnilec v vžigalnik (12-voltno vticnico) in prikljucite priložen USB polnilni kabel. Sedaj lahko svoj pametni telefon ali tablico hitro in varno napolnite s hitrim prilagodljivim polnjenjem do 15W. Polnilec je bil posebej razvit za naprave Samsung in omogoca optimalno polnjenje, primerljivo s originalno opremo.

STRONG CHARGER predstavlja izjemno moc in odpornost. Zaradi dvojne kovinske in plasticne plasti je polnilec najbolje zašciten pred udarci ali padci. Fleksibilna povezava med konektorjem in kablom s tehnologijo Snake Technology varuje najbolj obcutljiv del kabla za polnjenje. Zaradi tega zdrži do 10.000 zavojev, kar je približno 4-krat vec kot obicajen USB kabel. Konektorji so iz kovine, kabel pa je narejen iz ultra odpornega najlonskega pletiva, ki obdaja odporen jedro iz aluminijasto legiranega ohišja, visokocistega bakra in DuPont Kevlar vlaken.

Pametno polnjenje v cipovju USB polnilca samodejno zazna prikljuceno napravo in natancno prilagodi tok polnjenja. To omogoca najhitrejše polnjenje in dolgo življenjsko dobo baterije. Uporaba inovativnih elektronskih komponent in trdna izdelava visokokakovostnih materialov dodatno šciti pred preobremenitvijo, kratkimi stiki in pregrevanjem.
Locen 100 cm dolg kabel za polnjenje in prenos podatkov ima na enem koncu prikljucek USB Type-C, na drugem koncu pa prikljucek USB Type-A za prikljucitev na polnilec. Poleg procesa polnjenja kabel omogoca tudi prenose podatkov z hitrostjo do 280 Mbit/s, kar omogoca hitro sinhronizacijo fotografij, videoposnetkov in glasbe med vašim pametnim telefonom in racunalnikom.

Prikljucek za polnjenje je bil posebej razvit za naprave blagovne znamke Samsung z optimalnim vnosom 15W hitrega prilagodljivega polnjenja, vendar je univerzalno združljiv z vsemi pametnimi telefoni, ki zahtevajo moc 15W.

Vsebina paketa: Polnilec za avto 15W za Samsung, USB Type-A na USB Type-C kabel za polnjenje in prenos podatkov, navodila za uporabo

Tehnični podatki

Tehnični podatki

Proizvajalčeva številka artikla TETRCBRSMKIT15WTYC
Barva črna
Proizvajalec CELLULARLINE
EAN koda 8018080334573

prosim počakati...


{{var product.name}}
je bilo dano v voziček.
Kaj boste storili?
 Nadaljevati z nakupom  Voziček pokazati & stopiti k blagajni.