€ 0,- dostava!

Dangbei Mars Pro 4K 3200L

€ 1.422,32
z 22% DDV | + Dostava 0,00 € 
DANGBEI

Dobavni rok: 2-4 delovnih dni

Odpr. skladišče:
2
Na voljo v 1-3 delovnih dneh po naročilu. Prenos iz odpremnega skladišča v trgovino je brezplačen.
Na voljo v 1-3 delovnih dneh po naročilu. Prenos iz odpremnega skladišča v trgovino je brezplačen.
2
Na voljo v 1-3 delovnih dneh po naročilu. Prenos iz odpremnega skladišča v trgovino je brezplačen.
Na voljo v 1-3 delovnih dneh po naročilu. Prenos iz odpremnega skladišča v trgovino je brezplačen.

Opis izdelka

Podrobnosti

Dangbei Mars Pro 4K Laserbeamer, 3200LM

Osupljiva jasnost in barve

Doživite pravo kino izkušnjo z resnicnim 4K UHD. Z locljivostjo 3840 x 2160 in napredno tehnologijo Advanced Laser Phosphor Display (ALPD) Dangbei Mars Pro oživi vaše najljubše filme in oddaje s takšno jasnostjo in živahnimi barvami, kot še nikoli prej.

Napreden laserski fosfor zaslon (ALPD®)

Kot vodilna tehnologija prikaza v projekcijski industriji, ALPD® uporablja fluorescentne materiale za prikaz slike in se ponaša z visoko svetilnostjo, širokim barvnim prostorom, dolgo življenjsko dobo, nizko porabo energije in odlicno kakovostjo slike.

Svetlo. Svetleje. Najsvetlejše.

Dangbei Mars Pro se ponaša s svetilnostjo 3200 ANSI lumnov. To ga naredi za odlicno izbiro za ogled filmov ali športa pred soncnim zahodom. Uživajte v svojem domacem kinu v katerem koli casu dneva.

Slika 200 palcev, 200 palcev veselja

Dangbei Mars Pro je posvecen vsem strastnim obiskovalcem kinematografov in ustvarja veliko sliko 200 palcev, ki prekaša 4K televizorje. Z obmocjem projekcije od 40 do 200 palcev in razmerjem projekcije 1,27:1 se prilega vsakemu prostoru.

AI Realistic Pro Image Engine

Exkluzivni AI Realistic Pro Image Engine optimizira kakovost slike v realnem casu in prikazuje dinamicnejše barve in podrobnosti, za prikaz najrealisticnejših slik.

Vec podrobnosti. Manj izgube.

Dangbei Mars Pro podpira formate HDR10 in HLG ter zagotavlja impresiven kontrast za odlicne barve z vec podrobnostmi v senci in svetlobi.

Doživite vsak trenutek ostro

Tehnologija MEMC (Motion Estimation, Motion Compensation) zagotavlja, da se vsa hitra vsebina prikaže s skrajno nizko zameglitvijo gibanja. Ostre slike na vseh vaših najljubših športnih dogodkih!

Pametnejši z AI

Dangbei Mars Pro prepozna okoljsko svetlost in s pomocjo umetne inteligence prilagodi svetlost slike. Vaša gledalska izkušnja bo popolnoma prilagojena vsakemu okolju.

Zvoki, ki vas bodo navdušili

Dangbei Mars Pro ima dva zvocnika z mocjo 10 W in podpira filmske zvocne zapise v Dolby Audio & DTS-HD. Poslušajte vse svoje najljubše filme z osupljivo natancnostjo zvoka.

Ustvarjen za ultimativno udobje

Zahvaljujoc enostavni namestitvi lahko svoje najljubše filme, predstavitve, igre in še vec enostavno projicirate v velikem formatu zaslona.

Pamet spremeni življenje

Ne boste vec morali preurediti celotnega bivalnega prostora za projektor! Mars Pro avtomaticno prilagodi velikost svoji projekcijski površini in se izogne vticnicam ter dekoracijam na steni, da zagotovi popolno sliko v nekaj sekundah.

Tecno in stabilno gledalsko doživetje

Z Mars Pro zabavo poskrbite, da 4 GB RAM-a zagotavljajo tekoce in brezhibno gledalsko izkušnjo. Z 128 GB prostora za shranjevanje lahko namestite razlicne aplikacije in uživate v ekskluzivnem nacinu igranja z nizko latenco, optimiziran za 20 ms!

Dolgoletni in ljubek sopotnik

Vira svetlobe Dangbei Mars Pro ima življenjsko dobo do 30.000 ur, tako da vam ni treba skrbeti za kmalu izmenjavo!

Tehnični podatki

Tehnični podatki

Proizvajalčeva številka artikla 04.4L00-LU2H00-EUR1
Proizvajalec DANGBEI
EAN koda 6971974620782

prosim počakati...


{{var product.name}}
je bilo dano v voziček.
Kaj boste storili?
 Nadaljevati z nakupom  Voziček pokazati & stopiti k blagajni.