Delonghi Ecodecalk DLSC500 apnenca 500 odstranjevalec ml

EcoDecalk je nov ekološki odstranjevalec vodnega kamna De'Longhi.

neobvezujoča priporočena cena: € 15,24

posebna cena: € 9,16

Prihranite: € 6,08 (39,9%)

z 22% DDV | + Dostava 9,99 € 
(18,32 € / 1 l)
DELONGHI

Dobavni rok: 2-4 delovnih dni

Odpr. skladišče:
20
Na voljo v 1-3 delovnih dneh po naročilu. Prenos iz odpremnega skladišča v trgovino je brezplačen.
20
3
2

Opis izdelka

Podrobnosti

EcoDecalk je nov ekološki odstranjevalec vodnega kamna podjetja De'Longhi.

Odstranjevalec vodnega kamna vsebuje samo naravne in visokokakovostne surovine rastlinskega izvora (mlecna kislina), ki so biorazgradljive in neškodljive za okolje. Embalaža je izdelana iz recikliranih in okolju prijaznih materialov. Steklenica je narejena iz 50% recikliranega plastika, papir za karton in etiketo pa je FSC certificiran. Plastika in papir, ki ju uporabljajo za embalažo, sta 100% reciklabilna.

Laboratorijski testi dokazujejo, da odstrani nakup kalcijevih oblog celo trikrat bolj ucinkovito in hitro kot obicajni odstranjevalci vodnega kamna. Zato je izjemno primeren za obnovo optimalnih higienskih pogojev kavnih avtomatov. Embalaža velikosti 500 ml zadostuje za 4 postopke odstranjevanja vodnega kamna. Redna uporaba De'Longhi EcoDecalk zagotavlja daljšo življenjsko dobo in boljšo energijsko ucinkovitost kavnega avtomata, saj se nakopicenje kalcijevih oblog lahko poveca porabo energije za do 30%.

Tehnicne lastnosti

Modeli: primerno za vse kavne avtomate Vsebina: 1 steklenica x 500 ml Dimenzije: 8x8x19 cm (DxŠxV) Skupna teža: 0,620 kg

DeLonghi EcoDecalk vsebuje skupno 500 ml, kar zadostuje za štiri postopke odstranjevanja vodnega kamna. EcoDecalk je ekološki odstranjevalec vodnega kamna z 100% okolju prijazno formulo, a hkrati ucinkovit proti kalcijevim oblogam v kavnih avtomatih. Raztopina vsebuje samo naravne in visokokakovostne surovine rastlinskega izvora (mlecna kislina), ki so biorazgradljive in neškodljive za okolje. Embalaža je izdelana iz recikliranih in okolju prijaznih materialov. Steklenica je narejena iz 50% recikliranega plastika.

Tehnični podatki

Tehnični podatki

Proizvajalčeva številka artikla DLSC500
Proizvajalec DELONGHI
EAN koda 8004399329492

prosim počakati...


{{var product.name}}
je bilo dano v voziček.
Kaj boste storili?
 Nadaljevati z nakupom  Voziček pokazati & stopiti k blagajni.