SBS NanoTube polnilec crne barve 30W TETRGAN1C30W

€ 25,41
z 22% DDV | + Dostava 9,99 € 
SBS

Dobavni rok: 2-4 delovnih dni

Odpr. skladišče:
6
Na voljo v 1-3 delovnih dneh po naročilu. Prenos iz odpremnega skladišča v trgovino je brezplačen.
6
5
3

Opis izdelka

Podrobnosti

SBS 30-W-GaN Power Delivery - Ultra hitri polnilec

Ultra hitro polnjenje vseh vaših naprav

Polnilec GaN z mocjo 30 W polni pametne telefone, tablicne racunalnike, pametne ure, brezžicne slušalke, zvocnike znamk Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, Oppo. Ta polnilec lahko prav tako napaja MacBook Air (preverite tehnicne podatke vaše naprave). Nepogrešljiv dodatek za dom in pisarno.

Tehnologija Power Delivery zagotavlja moc in varnost

Tehnologija Power Delivery (PD) omogoca napajanje naprav s vec moci. Ko prikljucite svoj združljivi kabel v prikljucek USB-C, stenski polnilec GaN zagotavlja moc 30 vatov, s katero lahko polnite pametni telefon v 30 minutah, tablicni racunalnik v 60 minutah in MacBook Air v 110 minutah (casi polnjenja so približni in so odvisni od kapacitete baterije naprave, ki jo polnite). Power Delivery pomeni tudi varnost: izdelki, opremljeni s to tehnologijo, so zasnovani tako, da neposredno komunicirajo z napravo, da nadzorujejo pravilno kolicino energije, ki jo je treba dostaviti. Na ta nacin so pregrevanja in kratki stiki vedno prepreceni.

Mocan in zelo kompakten zaradi polprevodnikov GaN

Ta polnilec je izdelan iz polprevodnikov galijevega nitrata (GaN). Oprema s to funkcijo je kompaktna in hkrati zelo mocna. Ohišje stenskega polnilnika GaN meri le 35 x 30 mm in ga zato lahko enostavno spravite v torbico ali nahrbtnik. Vzemite ga s seboj na potovanje: evropski vtic zagotavlja združljivost v številnih državah po svetu.

Pametna zasnova: prakticna in funkcionalna

Svojo posebno zasnovo zagotavlja udobje: ne glede na to, kako ga vstavite v vticnico, ne boste imeli težav pri prikljucitvi kabla za polnjenje.

Kaj ga odlikuje:

  • opremljen z 1 prikljuckom USB-C
  • GaN: zelo mocan, a manjši od obicajnega polnilca
  • univerzalen (preverite tehnicne podatke svoje naprave za polnjenje)
  • dostava energije pri 30 vatih: pametni telefon napolnjen v 30 minutah, tablicni racunalnik v 60 minutah, MacBook Air v 110 minutah (casi polnjenja so približni in so odvisni od kapacitete baterije naprave, ki jo polnite)
  • Tehnologija Power Delivery: zagotavlja moc in varnost
  • Evropski vtic
  • Mere ohišja: 35 x 30 mm

Tehnični podatki

Tehnični podatki

Proizvajalčeva številka artikla TETRGAN1C30W
Proizvajalec SBS
EAN koda 8018417438158

prosim počakati...


{{var product.name}}
je bilo dano v voziček.
Kaj boste storili?
 Nadaljevati z nakupom  Voziček pokazati & stopiti k blagajni.