€ 0,- dostava!

Sigma 20mm 1.4 DG HSM Sony E-Mount Art-Serie

  • Gorišcna razdalja: 20 mm
  • Svetlobna moc: 1:1,4
  • Stabilizator slike: Ne
  • Najbližja razdalja: 27,6 cm
€ 799,–
z 22% DDV | + Dostava 0,00 € 
SIGMA

Dobavni rok: 2-4 delovnih dni

Odpr. skladišče:
Artikla v Versandlager trenutno ni na zalogi. Če želite informacije o času dostave, nam prek kontaktnega obrazca pošljite poizvedbo s številko artikla.
Artikla trenutno ni na zalogi. Ta artikel naročite po pošti. OPOZORILO! Če zahtevate prenos iz druge prodajalne za prevzem, se zaračunajo stroški pošiljanja, ki so navedeni pri artiklu.

Opis izdelka

Podrobnosti

Sigma AF 20 1.4 DG HSM. Prvi ultra-širokokotni objektiv F1,4 na svetu za DSLR fotoaparate s polnim formatom. Neverjetna slikovna kakovost zagotavlja brez primere vizualne izkušnje. Uživajte v izboljšanem nadzoru nad svetlobo in sestavo slike. Z 20mm gorišcno razdaljo in svetlostjo F1,4 zagotavlja SIGMA 20mm F1,4 DG HSM Art odlicno svetilnost, naravno zameglitev ozadja in brez primere vizualne izkušnje. Z uporabo perspektive širokokotnega objektiva in ozkega obmocja globine ostrenja pri odprti zaslonki lahko fotografi izkoristijo ta objektiv ne le za ultra-širokokotne motive, kot so pokrajine in zvezdno nebo, temvec tudi za hitre posnetke v slabših svetlobnih pogojih, notranje posnetke, portrete z naravno zameglitvijo ozadja in še veliko vec.

Tehnični podatki

Tehnični podatki

Proizvajalčeva številka artikla 412965
Garancija 1 leto
Lichtstärke 1:1,4
Brennweite 20 mm
Nahgrenze 27,6 cm
EAN koda 085126412654
Proizvajalec SIGMA

prosim počakati...


{{var product.name}}
je bilo dano v voziček.
Kaj boste storili?
 Nadaljevati z nakupom  Voziček pokazati & stopiti k blagajni.