IZJAVA O VARSTVU PODATKOV


OSEBNI PODATKI

Osebni podatki so podatki, ki se uporabljajo za določitev vaše identitete. Mednje sodijo informacije kot vaše ime, priimek, naslov, pošta, telefonska številka. Informacije, ki niso povezane z vašo identiteto (kot recimo število uporabnikov strani), ne sodijo mednje. Varstvo vaše zasebne sfere je za nas zelo pomembno. V nadaljevanju vas bomo izčrpno poučili o ravnanju z vašimi podatki.


ZBIRANJE IN UPORABA OSEBNIH PODATKOV

Varstvo podatkov s strani podjetja electronic4you je v skladu z Zveznim zakonom o varstvu podatkov (BDSG) ter Zakonom o televizijskih medijih (TMG). electronic4you bo vaše osebne podatke uporabljal izključno za obdelavo vašega naročila, razen v primeru, če boste želeli koristiti dodatne storitve. Da bi lahko obdelali in dostavili vaše naročilo, podjetje electronic4you vaše podatke posreduje le dostavni službi, pooblaščeni za dostavo posameznih naročil. Zagotavljamo, da se vsi zbrani podatki zbirajo, shranjujejo, uporabljajo in obdelujejo le na zakonsko dopusten način.

Vašo privolitev v zbiranje in uporabo vaših osebnih podatkov lahko kadar koli v prihodnosti prekličete. To nam prosimo sporočite po telefonu ali pisno na naš naslov.
Kontaktne podatke najdete tukaj.

Seveda lahko našo spletno stran obiščete tudi brez vnosa vaših osebnih podatkov. Če želite nakupovati, se naročiti na naše Novice ali izkoristiti določene funkcije naše spletne strani, pa boste morali podati vaše osebne podatke. Da boste lahko naročali v spletni trgovini in da bo vaše naročilo lahko obdelano, podjetje electronic4you potrebuje vaše ime, priimek, e-poštni naslov, vaš naslov za račun- in – če se razlikuje – tudi vaš naslov za dostavo (ulica, pošta, kraj), vašo telefonsko številko ter geslo, s katerim se prijavite v trgovino electronic4you. Ob naročanju v trgovini electronic4you v prihodnje po prijavi vaših podatkov ne rabite ponovno vnašati. Seveda pa podatke lahko kadar koli spremenite in vnesete tudi nov naslov za dostavo. Neposredno po vaši registraciji na svoj e-naslov prejmete potrditev registracije. Za uporabniško ime se uporablja vaš e-naslov. Podjetje electronic4you nadalje potrebuje vaš e-naslov in telefonsko številko, da lahko z vami hitro vzpostavi kontakt v primeru vprašanj in informacij glede vašega naročila. Pri vnaprejšnjem plačilu podjetje electronic4you od vas ne potrebuje nobenih dodatnih podatkov kot zgolj zgoraj navedene podatke. Z njimi lahko electronic4you izpelje naročilo in vas redno obvešča o stanju vašega naročila. Poleg omenjenega pa v primeru plačila s kreditno kartico potrebujemo še informacijo o vrsti kreditne kartice, vaši številki kreditne kartic, datumu poteka kartice in varnostno kodo na hrbtni strani kreditne kartice. Vaših podatkov o plačilu s kreditno kartico ne prevzamemo mi, saj plačilo poteka preko našega plačilnega partnerja, podjetja PayUnity (www.payunity.com). Naš plačilni partner vaše podatke o kreditni kartici pri prenosu podatkov zaščiti s pomočjo protokola SSL (najmanj 128 bit).

PayUnity Logo
Nadaljnje informacije o varnem plačilu z PayUnity»


UPORABA IN POSREDOVANJE VAŠIH PODATKOV

Podatke, podane z vaše strani, uporabljamo izključno za izpolnjevanje pogodbe, in sicer strogo v skladu z zakonskimi predpisi. V ta namen sledi, v kolikor je to potrebno, posredovanje vaših podatkov na druga podjetja kot npr. pošta. Ta podjetja smejo vaše podatke uporabljati le za izpolnitev naročila in ne v druge namene ter so pogodbeno zavezana, da upoštevajo zakonske predpise za varstvo podatkov. V primeru zakonskega predpisa, uradne odredbe ali uradne poizvedbe smo seveda dolžni posamezne podatke dati na voljo upravnim organom.


NOVICE IN INFORMACIJE

Če naročite informativni material, Novice ali brošure, vas bo podjetje electronic4you med drugim povprašalo po vašem imenu in drugih osebnih podatkih, v vsakem primeru pa po e-naslovu. Ali boste te podatke razkrili, je vaša svobodna odločitev. Vaše podatke electronic4you shrani na posebej zaščitene strežnike v Avstriji. Dostop do teh podatkov je omogočen le redkim posebej pooblaščenim osebam, ki se ukvarjajo s tehnično, prodajno ali uredniško podporo in skrbijo za strežnik. Če storitve ne želite več uporabljati, nas prosimo kontaktirajte.
Kontakte najdete tukaj.

V povezavi z vašim dostopom bomo na strežnik podjetja electronic4you med drugim iz varnostnih razlogov shranili podatke, ki morda dovoljujejo vašo identifikacijo (npr. naslov IP, datum, uro in obiskane strani). Naslov IP se ne uporablja za identifikacijo uporabnika, prav tako ne bodo izdelani uporabniški profili pod osebnim imenom ali psevdonimom. Pridržujemo si pravico do statistične ocene anonimnih podatkovnih zapisov.


SHRANJEVANJE BESEDILA POGODBE

Besedilo pogodbe shranimo in vam po e-pošti posredujemo potrdilo naročila. Vaši naročniški podatki iz varnostnih razlogov niso več dostopni preko spleta.


UPORABA PIŠKOTKOV

Da bi za svoje obiskovalce lahko spletno stran naredili še bolj privlačno in da bi omogočili uporabo določenih funkcij, uporabljamo piškotke. Tu gre za majhne besedilne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku. Piškotki, ki jih uporabljamo, se po zaprtju brskalnika ponovno izbrišejo iz vašega trdega diska (sejni piškotki).


GOOGLOVA ANALITIKA

Ta spletna stran uporablja Googlovo analitiko, orodje za spletno analizo podjetja Google Inc. („Google“). Google analitika uporablja t.i.. »piškotke«, besedilne datoteke, ki se shranijo na vaš računalnik in omogočajo analizo uporabe spletne strani z vaše strani. Informacije o uporabi te spletne strani (vključno z vašim naslovom IP), pridobljene s pomočjo teh piškotkov, se prenesejo na Googlov strežnik v ZDA in tam shranijo. Google te informacije uporablja, da oceni uporabo spletne strani, izdela poročila o aktivnostih spletne strani za upravljavce spletne strani in zagotavlja nadaljnje storitve, povezane z uporabo spletne strani in interneta. Prav tako Google te informacije po potrebi posreduje tretjim osebam, v kolikor je to zakonsko predpisano in v kolikor tretji te podatke obdela po pooblastilu Googla. Google v nobenem primeru vašega naslova IP ne poveže z drugimi podatki Google. Namestitev piškotkov lahko z ustreznimi nastavitvami vašega brskalnika tudi onemogočite; vendar pa vas v tem primeru opozarjamo, da ne boste mogli uporabljati vseh funkcij te spletne strani v polnem obsegu.

Da bi lahko uporabljali našo košarico, morate piškotke dovoliti! V kolikor piškotkov ne želite sprejeti, lahko naročilo opravite tudi po telefonu ali faksu. Ob vsakem odpiranju datoteke v trgovini se dostopni podatki shranijo. Podatki, shranjeni o vas, se uporabljajo izključno za statistične namene. Posredovanje tretji osebi, tudi v obliki izvlečkov, je z naše strani izključeno.


PRAVICA DO INFORMACIJ

Pravico imate do brezplačnih informacij o vaših shranjenih podatkih ter pravico do popravljanja, blokiranja ali brisanja teh podatkov, v kolikor je to zakonsko možno.


INFORMACIJE O VARSTVU PODATKOV

V kolikor imate vprašanja v zvezi z zbiranjem, obdelavo in uporabo vaših osebnih podatkov, se pisno obrnite na našega odgovornega za varstvo podatkov: Heinz Petzner, Inglitschstraße 26, 9020 Celovcu, slovenija@electronic4you.at

Ta dokument je na voljo za prenos tudi kot pdf:
 Prenos izjave o varstvu podatkov v PDF

Ta dokument je mogoče tudi natisniti:
 Natisni Izjavo o varstvu podatkovZa pregled PDF podatk rabite PDF Reader. Prenos je brezplacen.Prenos Adobe Reader
Prenos Adobe Reader»

 

prosim počakati ...


{{var product.name}}
je bilo dano v voziček.
Kaj boste storili?
 Nadaljevati z nakupom  Voziček pokazati & stopiti k blagajni.

{{var product.name}}
je bilo dano v voziček.
Kaj boste storili?
 Nadaljevati z nakupom  Voziček pokazati & stopiti k blagajni.