O electronic4you

Ves svet elektronike...

... pri electronic4you ni le slogan. Več kot 5000 izdelkov s področij hifi, video opreme in gospodinjskih aparatov izpolni vse želje naših kupcev.

Naši izkušeni prodajalci so vedno v koraku s časom in trendi, ko vam nudijo najsodobnejše izdelke. Naš asortima tako sestavljajo le najboljši artikli vrhunskih blagovnih znamk. To pomeni, da boste pri electronic4you zaman iskali privlačne ponudbe z zastarelim »blagom«.

Super cene, najboljša kakovost

Naš najvišji cilj je, da vam ponudimo najboljšo kakovost. Zahvaljujoč visoki prilagodljivosti, nenavadnim trženjskim aktivnostim, najboljšim odnosom z dobavitelji in nenazadnje velikim prodajnim količinam (kar govori v prid uspehu naše filozofije), vam lahko za naše izdelke ponudimo najboljše cene.

Die electronic4you Zentrale

Vrhunsko svetovanje

Tehnični izdelki so šele takrat resnično v zadovoljstvo, ko popolnoma izpolnjujejo vse vaše potrebe. Zato se lahko pri electronic4you zanesete na izvrstno svetovanje. Za vas smo uredili poseben klicni center, v katerem strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja v zvezi z izdelki iz našega asortimaja in vam postrežejo s strokovnim svetovanjem.

Zanesljivo in hitro

Ogromno skladišče in dodelana logistikaelectronic4you nam omogočata, da naročeno blago karseda hitro dostavimo do vas. Poleg klasičnih načinov pošiljanja vam sedaj lahko ponudimo tudi inovacijo v spletnem nakupovanju: naša prevzemna mesta v SCS Wien, Celovcu, Lienz (FMZ Nußdorf-Debant), Gradcu v nakupovalnem središču West, Innsbrucku v nakupovalnem središču Cyta - Völs, na Dunaju 21 Brünnerstraße in v Beljaku (nasproti HTL).
Pred kratkim smo odprli tudi prevzemno mesto v Salzburgu (Lehen) in Linzu - PlusCity!

 

 

Odlikovani z izvoznim priznanjem Export Preis 2001

Odlikovani z izvoznim priznanjem Export Preis

Za posebne dosežke in izjemne uspehe smo leta 2001 s strani ministra za gospodarstvo (dr. Martin Bartenstein) in Avstrijske gospodarske zbornice (dr. Christoph Leitl) prejeli izvozno odlikovanje Exportpreis.

Najboljše družinsko podjetje na avstrijskem Koroškem

Najboljše družinsko podjetje na avstrijskem Koroškem

Maja 2009 je podjetje electronic4you GmbH od publikacije Wirtschaftsblatt prejelo priznanje za najboljše družinsko podjetje na avstrijskem Koroškem 2009.

Najuspešnejše podjetje na področju trgovine

Najuspešnejše podjetje na področju trgovine

Oktobra 2009 je Wirtschaftsblatt podjetju electronic4you GmbH kot najuspešnejšemu koroškemu družinskemu podjetju na področju trgovine podelil priznanje Big Player.

prosim počakati ...


{{var product.name}}
je bilo dano v voziček.
Kaj boste storili?
 Nadaljevati z nakupom  Voziček pokazati & stopiti k blagajni.

{{var product.name}}
je bilo dano v voziček.
Kaj boste storili?
 Nadaljevati z nakupom  Voziček pokazati & stopiti k blagajni.