Način plačila

Sprejemamo naslednje načine plačila:

 • PayPal plačilo

  Pri plačilu preko PayPal se bremenitev izvrši takoj po potrditvi plačila na spletni strani PayPal. Za uspešno izvedbo plačila morate vnesti svoje uporabniško ime za PayPal in geslo za PayPal. Podatkov o plačilih preko PayPala ne zbiramo, saj se plačila PayPal obdelujejo neposredno preko PayPala.

   Dostava samo na navedeni naslov za dostavo!

  Upoštevajte, da bo vaše naročilo poslano samo na naslov za dostavo, ki je naveden v naročilu. Naknadna sprememba naslova za dostavo ni možna.

   SAMO OSEBNI PREVZEM!

  Iz varnostnih razlogov je treba ob prevzemu artiklov v naši trgovini predložiti veljaven osebni dokument s sliko (sprejemamo le vozniško dovoljenje, potni list in osebno izkaznico). Pri naročilih plačanih preko PayPala je možen samo prevzem osebe, katera je lastnik Paypal računa. Če je bilo naročilo plačano z računom podjetja PayPal, od podjetja vnaprej zahtevamo pisno pooblastilo (po e-pošti ustrezni prevzemni trgovini), da je oseba, ki prevzema artikel, pooblaščena za prevzem artikla.

 • Kreditne kartice (MasterCard z MasterCard Identity Check, Visa z Verified by Visa)
  Če plačate s kreditno kartico, vam bomo zaračunali še isti dan. Pri plačilu s kreditno kartico morate navesti naslednje podatke: imetnika kartice, številko kartice, izdajatelja kreditne kartice, datum poteka veljavnosti, kodo CVV in odvisno od kreditne kartice, MasterCard Identity Check ali kodo Verified by Visa.

  MasterCard Identity Check ali kodo Verified by Visa

  Če imate dodatna vprašanja o Verified by Visa ali Master Card Identity Check, se obrnite na izdajatelja vaše kreditne kartice.


   Opomba o samoprevozu

  Iz varnostnih razlogov je treba ob prevzemu artiklov v naši trgovini predložiti veljaven osebni dokument s sliko (sprejemamo le vozniško dovoljenje, potni list in osebno izkaznico).

  Podatkov o plačilu s kreditno kartico ne zbiramo, saj plačilo s kreditno kartico poteka preko našega plačilnega partnerja PayUnity. Naš plačilni partner med prenosom podatkov šifrira podatke o kreditni kartici stranke s protokolom SSL, zato jih nepooblaščene osebe ne morejo videti.

  PayUnity Logo
 • Predplačilo
  Predplačilo

  Če se odločite za plačilo vnaprej, bo vaše naročilo rezervirano 5 koledarskih dni. Pri nakazilu navedite številko naročila kot namen nakazila. Podatke o banki najdete v potrdilu o prejemu, ki vam ga bomo poslali po e-pošti po zaključku naročila. Dostava bo izvedena šele po prejemu plačila s strani electronic4you. Če plačila ne prejmemo v 5 koledarskih dneh, bo vaše naročilo samodejno preklicano.

   Opomba o samoprevozu

  Iz varnostnih razlogov je treba ob prevzemu artiklov v naši trgovini predložiti veljaven osebni dokument s sliko (sprejemamo le vozniško dovoljenje, potni list in osebno izkaznico). Počakajte, ko bo vaš prenos rezerviran in prejmete obvestilo naše trgovine, da je blago pripravljeno za prevzem, preden ga prevzamete.

 • Prevzem v eni od naših prevzemnih trgovin

  Pri prevzemu v naših prevzemnih trgovinah imate možnost plačila na kraju nakupa s kreditno kartico, bančno kartico ali gotovino.

   Opomba o samoprevozu

  Upoštevajte, da je treba iz varnostnih razlogov pri vnaprejšnjem prevzemu naročil v prevzemni trgovini predložiti veljaven osebni dokument s sliko (vozniško dovoljenje, potni list, osebna izkaznica). Opozarjamo tudi, da je možen samo osebni prevzem naročil, plačanih preko Amazon Pay ali PayPal. Če je bilo naročilo plačano z računom podjetja Amazon Pay ali PayPal, od podjetja vnaprej zahtevamo pisno pooblastilo (po e-pošti na ustrezno prevzemnico), da je oseba, ki prevzema artikel, pooblaščena za prevzem artikla.

 Natisnit načine plačila


▲ zgoraj

prosim počakati...


{{var product.name}}
je bilo dano v voziček.
Kaj boste storili?
 Nadaljevati z nakupom  Voziček pokazati & stopiti k blagajni.