SCHNÄPPCHEN

€ 0,- dostava!

Urbanears Boo TWS Rahlo modre

neobvezujoča priporočena cena: € 79,–

posebna cena: € 29,48

Prihranite: € 49,52 (62,68%)

z 22% DDV | + Dostava 0,00 € 
URBANEARS

Dobavni rok: 2-4 delovnih dni

Odpr. skladišče:
Artikla v Versandlager trenutno ni na zalogi. Če želite informacije o času dostave, nam prek kontaktnega obrazca pošljite poizvedbo s številko artikla.
Artikla trenutno ni na zalogi. Ta artikel naročite po pošti. OPOZORILO! Če zahtevate prenos iz druge prodajalne za prevzem, se zaračunajo stroški pošiljanja, ki so navedeni pri artiklu.

Opis izdelka

Podrobnosti

Urbanears Boo reciklirane TWS slušalke

Recikliran plastik - odlicno. Brezžicne slušalke so izdelane iz 97 % recikliranega plastika (steklenice, klimatske naprave in drugi odpadki) ter navdušujejo s 30-urnim casom predvajanja. Skratka, trdne slušalke z manjšim okoljskim vplivom. Ni slabo, kajne?

Lepo smeti

Boos so narejeni iz 97 % recikliranega plastika (steklenice, klimatske naprave in drugi odpadki). Z njimi dosežite cist videz z nekoliko cistejšim vestjo.

Užitek za poslušanje podnevi in ponoci

Uživajte 30 ur predvajanja. Boos igrajo do 4,5 ure neprekinjeno, polnilna škatla pa ponuja dodatnih 25,5 ur predvajanja.

Daljše je bolje

Z vašimi Boos boste imeli vec. Daljša življenjska doba izdelka, saj je polna kapaciteta polnjenja omejena na 80 %. To pomeni vec polnjenj z enakim casom predvajanja.

Brez motenj

Mikrofon z odstranjevanjem šuma na vsaki slušalki zagotavlja jasne pogovore - tudi na glasnih mestih. Deluje tudi, ce je v uporabi le ena slušalka.

Prisiljen za dež

Z vzdržljivim in odpornim na škropljenje dizajnom (IPX4 pri slušalkah in IPX3 pri škatli) se vam ni treba bati, da bi se zmocili.

Enostavno upravljanje

Z lahkoto upravljajte svojo glasbo s pomocjo zaslonskih kontrol. Preskocite ali ponovite pesmi ter sprejemajte klice kjerkoli. Deluje tudi z eno samo slušalko.

Brezžicna svoboda

Uživajte v enostavnem upravljanju in enakomerni zvocni izkušnji brez kablov. Boo je opremljen z intuitivnim upravljanjem in zanesljivo povezljivostjo Bluetooth 5.2, s dosegom do 10 metrov.

Zveni dobro

Dobro uravnoteženi basi in višine zagotavljajo optimizirano kakovost zvoka, da lahko enostavno preklapljate med pesmimi, podcasti ali klici.

Vkljuceno v paket

  • Slušalke L/R
  • Polnilna škatla
  • Dokumentacija

Tehnični podatki

Tehnični podatki

Proizvajalčeva številka artikla 1006202
Proizvajalec URBANEARS
EAN koda 7340055390439

prosim počakati...


{{var product.name}}
je bilo dano v voziček.
Kaj boste storili?
 Nadaljevati z nakupom  Voziček pokazati & stopiti k blagajni.